Privát kulcs kereső játék

 

 
INDUL A JÁTÉK!

Izgalmas játékra invitálunk Titeket!

Generáltunk egy QR-kódot, mely egy BTC cím privát kulcsát rejti. A QR-kódot 7 darabra vágtuk és minden nap más-más részletét kell megkeresnetek a kriptopiac.com oldalon.

 

EMELD A NYEREMÉNY ÖSSZEGÉT!

Csak rajtatok áll, mekkora összeget rejt a QR-kód! 2018. január 14. napjáig gyűjtsetek minél több lájkot a CryptoPiac facebook oldalán, ugyanis minden lájk az oldalon 500 satoshit ér. A lájkokat 2018. január 14-én 24:00-kor számláljuk össze és szorozzuk meg 500 satoshival. Ez az összeg lesz megnyerhető. Minél többen lájkoljátok az oldalt, annál nagyobb lesz a megnyerhető összeg.

 

A JÁTÉK CSAK MOST KEZDŐDIK!

  1. január 15-21. között a kriptopiac.com oldal hirdetései között random megjelenik a szétdarabolt QR-kód egy-egy részlete. Minden nap új részlet tűnik majd fel, ha egy napot kihagytok, úgy egy részlet hiányozni fog a QR-kódból. A ti dolgotok, hogy mind a hét darabot megkeressétek és összerakjátok. FIGYELEM! A gyorsaság is számít! Aki elsőként beolvassa a QR-kódot, azé lesz a BTC összeg.

A privát kulcs beolvasható Bitcoin core klienssel, vagy android bitcoin applikáció által, de javasoljuk az Electrum tárca asztali és mobilos változatát is.

A publikus kulcsot, azaz a bitcoin címet a játék kezdetén, 2018. január 15-én publikáljuk, ezáltal a blockckchain.info oldalon leellenőrizhető és nyomon követhető a tárca aktuális tartalma.

 

MÉG EGYSZER AZ EGÉSZET:

A nyeremény összegét meghatározó facebook oldal lájkjainak összeszámlálása: 2018. január 14. 24:00

A nyeremény összege: 2018. január 14-ig a Cryptopiac facebook oldalát lájkolók száma * 500 satoshi

A QR-kód keresésének időtartama: 2018. január 15. 00:00-tól január 21. 24:00-ig

A játékban való részvétel feltétele: 2018. január 15-21. között minden nap megkeresni a QR-kód részleteket a kriptopiac.com oldalon, összeilleszteni és elsőként beolvasni a QR-kódot. Fontos, hogy rendelkezz valamilyen BTC tárca privát kulcsának beolvasására alkalmas eszközzel vagy alkalmazással.

 

+ EGY NYERTES!

Aki először illeszti össze és a nyereményjáték facebook posztja alatt megosztja a hiánytalanul és helyesen összerakott QR-kód képét, az további meglepetésnyereményben részesül.

 

LEGYETEK ÜGYESEK, GYORSAK ÉS SZEMFÜLESEK!

 

SOK SIKERT KÍVÁNUNK A JÁTÉKHOZ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fenntartjuk a jogot a nyeremény összegének kerekítésére, módosítására, mely értékben az összeg jelentősen nem tér el az összesítésben lévő nyereménytől.
Fenntartjuk a jogot a játék szüneteltetésére, ha az valamilyen oknál fogva a kriptopiac.com rendszerét veszélyezteti, vagy oly mértékű sportszerűtlen viselkedést tapasztalunk, ami indokolja azt.
Fenntartjuk a jogot a játék szüneteltetésére, ha a nyeremény mértéke oly kevés, hogy a tranzakciós díjak (fee) oly mértékűek, hogy több, mint 50%-át kiteszik a nyereménynek.